IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Музеят на Ferragamo вече онлайн

Дизайнерската къща пусна интерактивна версия на музея с историята на фирмата

16:32 | 09.11.09 г.
Музеят на Ferragamo вече онлайн
Италианската модна къща Salvatore Ferragamo обрисува в детайли историята и културата си онлайн, позволявайки на младите дизайнери да добавят нотка креативност в моделите за обувки.

Уебсайтът е посветен на базираната във Флоренция компания, известна с дизайна на копринени вратовръзки, обувки, шалчета и чанти. Сайтът изобилства със снимки, модели и клипчета на модни ревюта и интервюта на дизайнерите.

Модната къща Ferragamo е основана през 1920 година от Салвадор Ферагамо, който правил модели обувки за звезди като Мерилин Монро, Грета Габро и Одри Хепбърн.

Посетителите на сайта могат да разглеждат архиви на дизайнерската къща и да си запазят билет за музея във Флоренция. Онези, които се интересуват от дизайн пък могат да свалят файл с различни модели, да ги преработят и да ги пратят пак, като така участват в конкурс, който ще излъчва най-добрия модел на всеки три месеца.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:08 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още