IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Хладилник? Не – цяла кухня

Дизайнер от Южна Корея е помислил за всички, които искат да готвят на воля навсякъде из къщи, та дори и на двора

16:53 | 20.10.09 г.
Автор - снимка
Създател
Хладилник? Не – цяла кухня

Решения за кухнята има всякакви. Както наскоро стана ясно, измислено е шкафовете, печката и мивката да се сгъват и прибират в стената, но ако дори и при този вариант смятате, че няма да разполагате с достатъчно място, подходящ кухненски формат може да се окаже следният: мобилна кухня.

Приспособлението на снимката изглежда по-достъпно финансово от традиционното цялостно кухненско обзавеждане, но всъщност съвсем не е така.
Това е един от последните проекти на южнокорейския дизайнер Йонго Чои и е предназначен по-скоро за използване извън жилището, т.е. в задния двор или градината на собственика.


Разбира се, нищо не пречи мобилната кухня да се ползва където и да другаде, нали затова е мобилна.


Във всеки случай, ако сте решили да обзаведете моравата си с готварски принадлежности, добре е да приготвите солидна сума, въпреки че каква точно ще е тя, още не е ясно.


Въпреки малките си размери приспособлението се оказва многофункционално - освен за поставяне на чинии, рязане на хранителни продукти и съхранение на прибори, с него може и да се готви. Засега само с един котлон, скоро може да бъде измислено и как да се побере и фурна.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:52 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още