IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стъклени пантофки

Ексцентричният дизайн на дамските обувки позволява използването им както по предназначение, така и като аксесоар в дома

10:42 | 23.09.09 г.
Стъклени пантофки
Един от най-загадъчните дизайнери на съвремието ни – Мартин Марджела, известен с новаторските си и ексцентрични идеи, намери отново начин да изненада почитателите на съвременните и ексцентрични модели и създаде прозрачни дамски обувки, сякаш излезли от приказката за Пепеляшка.
 
Обувките носят името Glass Slippers, направени са изцяло от стъкло и без съмнение ще се превърнат в новата страст на онази част от дамите, които са привърженички на модните течения в обувките.
 
Оригиналните пантофки имат едно голямо предимство – за онези, които искат да притежават дизайнерския модел, но се страхуват са носят стъкло на краката си, Glass Slippers могат да се ползват не само като обувки, но и като аксесоар за дома. В случай, че интериорът в жилището ви позволява доза ексцентричност, стъклените пантофки биха свършили чудесна работа като ваза, преспапие или просто украса на подходящото място.
 
Glass Slippers ще се продават в бутиците на Martin Margiela не само в чифт (за 2 580 долара), но и по единично – една обувка ще струва 1 277 долара.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:14 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още