IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Emanuel Ungaro има ново вдъхновение

Скандалалната актриса Линдзи Лоън ще съветва дизайнерите на бранда как да съживят марката и колекциите

11:45 | 10.09.09 г.
Emanuel Ungaro има ново вдъхновение
Линдзи Лоън става художествен консултант на модна къща Emanuel Ungaro, за да даде на застаряващата марка "електрошок", каза изпълнителният й директор Мунир Муфариж, цитиран от AP и Reuters.

Страстта на актрисата към пазаруването е добре известна. "Тя е супер-потребител, а супер-потребителите имат идеи, с които могат да допринесат за създаването на колекциите - каза Муфариж. - Марката така получава електрошоково лечение".

Линдзи Лоън ще дава идеи на новоназначения главен дизайнер Естреля Арчс.

През последните две години актьорската кариера на Линдзи Лоън беше изместена от скандалното й поведение и проблеми с алкохола и наркотиците. Муфариж каза, че не се безпокои от репутацията й.

"Мерилин Монро, Марлене Дитрих - те всички бяха скандални. Във всички случаи модата е скандална. Това не ме притеснява".

Линдзи Лоън се опитва да съживи кариерата си. Тя участва в телевизионен филм и създаде продуцентска компания. Направи и опит в модата.

Муфариж изтъкна, че актрисата още се появява на кориците на модните списания. Тя има идеи - какво би носила, какво нейните приятели биха носили.

Мунир Муфариж и друг път е привличал вниманието с кадровата си политика. Като директор на модна къща Chloé той замени Карл Лагерфелд със Стела Маккартни, която тогава беше на 25 години.
Първата колекция с участието на Линдзи Лоън ще бъде показана на 4 октомври на Парижката седмица на модата.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:00 | 25.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още