IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скъпоценности от Gianfranco Ferre

Модната къща ще работи съвместно с бижутерската компания за диаманти Damiani Group за създаването на стилни ювелирни изделия

09:25 | 28.08.09 г.
Скъпоценности от Gianfranco Ferre
Модната марка Gianfranco Ferre съобщи за началото на своето сътрудничество с бижутерската къща Damiani Group, известна с диамантените си произведения. Целта на сътрудничеството на двата гиганта е ясна – създаване на ювелирни изделия. За разлика от другите компании, които си сътрудничат, бижутерската линия няма да носи имената на двете компании, а само това на модната къща.
 
Пръстени, обици, гривни и други скъпоценности ще бъдат представени на обществото през септември по време на дефилета на пролетно-лятната колекция на Gianfranco Ferre. Ювелирните украшения могат да бъдат закупени в бутиците на модната къща, а така също и в магазините Rocca, собственост на Damiani Group.
 
В колекцията влизат бижута от злато и сребро с брилянти и други скъпоценни камъни. Цените ще варират от 50 до 1000 евро в зависимост от използвания материали.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:24 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още