IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Злато в банята от Versace

Златото този път не е в мебелите, дрехите или аксесоарите на марката, а в приспособленията за баня

13:57 | 04.08.09 г.
Злато в банята от Versace

За да увеличи броя на поклонниците си, модният бранд Versace създава за тях мебели и аксесоари за дома. Но за онези, които проектират дома си по съвременните модни интериорни тенденции, не е достатъчно да моделират гостната си в стила на Armani Casa, а спалнята по моделите на Kenzo например.


Банята не бива да отстъпва по нищо на останалите стаи в дома. От Versace създадоха невероятна колекция именно за бани, която може да удиви и задоволи претенциите и на най-изисканите вкусове.

 

Versace Home Collection въплъщава италианска елегантност в изчистени и стилни линии на аксесоарите си. Дизайнерите почерпват вдъхновение от стила на 30-те години през миналия век и създават актуални удобства за банята.


Поклонниците на стила на Versace познават склонността на бранда към блясъка, разкоша и златните покрития. Без благородния метал не минава и тази колекция за дома – всички аксесоари за баня са с 24-каратово златно и хромирано покритие.

 

Цените на аксесоарите за баня варират между 600 и 1500 долара за всеки предмет.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:15 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още