IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Купуваш яхта – получаваш Bentley

Компаниите за производство на яхти и коли са намерили обща ниша на пазара с цел да задоволят изискванията на потребителите си за лукс и комфорт

14:26 | 28.07.09 г.
Купуваш яхта – получаваш Bentley

Производителят на луксозни яхти от Великобритания Pearl Motor Yachts предлага нова и атрактивна форма на привличане на клиенти. Познатият маркетингов трик „купуваш едно, получаваш две” позволява на онези, които ще поръчат яхтата модел Pearl 60, да получат безплатно Bentley GT Continental Coupe.


Двете марки работят заедно от известно време и смятам, че се допълват чудесно”, казва мениджърът на Pearl Motor Yachts Ян Смолридж пред изданието BYM News. „И двата продукта са направени с изключително майсторство, а уникалните детайли правя така, че нито един модел да не може да бъде сбъркан с останалите. Много от постоянните ни клиенти са почитатели на марката Bentley, ето защо решението за сътрудничество дойде съвсем естествено“.

 

Офертата е валидна до 20-ти септември. Моделът Pearl 60 е известен с високата си цена, интересен дизайн в мачтовата част и двете каюти, разположени в срещуположните части на яхтата за по-голямо удобство и уединение на гостите.

 

Яхтата може да бъде конструирана в два варианта за 8 или 10 човека, има кожени мебели, повечето от които са ъглово разположени или вградени, за да пестят пространство. Плазмен телевизор, дървени подови настилки и бар в горната част на яхтата са само част от екстрите на борда.


Моторът е двуцилиндров със 775 конски сили на Volvo, а в допълнение е последна версия на система за навигация, ново поколение Garmin с тъч скрийн и дигитален монитор.


Цената на луксозната яхта е 1 413 496 долара.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:22 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още