IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Армани обзавежда исторически Рим

Проект на Armani/Casa превръща старинни сгради в луксозни жилищни комплекси

10:55 | 13.07.09 г.
Армани обзавежда исторически Рим

Италианският дизайнер Джорджо Армани превзема интериора на ексклузивни апартаменти – исторически паметници в Рим като част от проекта си за превръщането на историческите сгради в града в луксозен комплекс с изискани апартаменти.

 

В проекта за реновиране са включени 62 апартамента в жилищен блок, заемащ площ от 12 хил. кв. м, съставен от свързани сгради, построени около градинска част.


Всеки апартамент ще има свой специфичен устройствен план, който ще бъде финализиран и обзаведен съобразно вкуса на собственика на базата на идеи и предложения на Armani/Casa – дизайнерското студио за обзавеждане на Армани.


Собствениците на сградата ще разполагат също с личен асистент 365 дни в годината, който ще се грижи за поддръжката на сградата, ще извършва лични услуги на живущите като намиране на детегледачка или направа на резервации в ресторанти, закупуване на билети за театър, както и организиране на пътувания.

 

Идеята дойде от желанието ни да превърнем старинната сграда на историческия римски хълм Палатин в престижен, изискан и луксозен жилищен комплекс”, казва Армани пред италианската преса.

 

Комплексът е разположен на Виа Кавор, която води към Колизеума. В проекта участват също фондът за недвижимо имущество Doughty Hanson & Co. Първите апартаменти ще са готови през първата половина на 2010 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:02 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още