IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Какво е общото между Карла Бруни и испанската принцеса Летисия?

Освен че и двете са свързани с влиятелни и високопоставени мъже, стана ясно, че харесват и еднакви тоалети

17:39 | 05.06.09 г.
Източник: AFP
Източник: AFP
Какво е общото между съпругата на френския президент и испанската принцеса Летисия? Освен че и двете са свързани с влиятелни и високопоставени мъже, стана ясно, че и двете харесват еднакви тоалети.

По време на посещението на Никола Саркози и Карла Бруни-Саркози в испанската столица Мадрид на визита при принц Фелипе двете първи дами се оказаха в еднакво скроени рокли.

Единствените разлики бяха цветът и дизайнерите - Карла Бруни бе в кобалтово синя дреха от колекцията на Кристиан Диор, а принцеса Летисия в тъмновиолетово на испанския дизайнер Фелипе Варела, предаде АФП.

Ако обаче говорим за обувки, тук вече отличителните черти са доста повече. Това обаче не направи ситуацията по-малко конфузна, като по този показател по-притесненият ще да е бил френският президент.

Защото докато френската първа дама беше заложила на класически обувки с нисък ток на френската марка за обувки на Кристиян Лоботини, то принцесата бе съчетала облеклото си с лилави обувки с платформа и високо токче – нещо, което тя, за разлика от френската първа дама, спокойно може да си позволи, имайки предвид, че съпругът й е с 15 см по-висок от нея.

Господин и госпожа Саркози бяха посрещнати от крал Хуан Карлос и кралица София на специална церемония и военен парад, последвани от официален обяд.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:27 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още