IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нощта на модата се превръща в глобално събитие

Мероприятието се провежда за втора поредна година по време на Седмицата на модата в Ню Йорк

13:34 | 18.08.10 г.
Нощта на модата се превръща в глобално събитие

Нощта на модата, организирана по идея на главната редакторка на списание Vogue Ана Уинтур за привличане на повече купувачи, става глобално събитие, предава АП.

Дебютната проява се състоя за първи път в Ню Йорк миналата година в рамките на Седмицата на модата. Тази година събитието се пренася и на други места в САЩ, както и в различни страни по света, сред които Австралия, Китай, Гърция, Индия, Русия и Турция.

Близо 1 000 търговци, дизайнери, козметични компании и известни личности ще участват в тазгодишното издание на партито, което ще бъде организирано на 10 септември, отново в рамките на нюйорксата Седмица на модата.

"Ентусиазмът и творчеството, с които търговци и дизайнери подхождат към втората Нощ на модата в страната и по света, са вдъхновяващи. „Много се радвам, че клиентите ще участват в една невероятна нощ и ще могат да се насладят на модата", се казва в изявлението, направено от Ана Уинтур.

Сред по-интересните прояви в Ню Йорк ще бъдат уроците за модели, които манекенката Бар Рафаели ще дава в бутика на Джорджо Армани. В Dolce&Gabbana Наоми Кембъл ще раздава автографи по случай 25-годишнината си в модния бранш.
В Бевърли хилс, Калифорния, актьорът Самюъл Л. Джаксън ще бъде домакин на изложба в магазина на Джорджо Армани, посветена на звездите на червения килим.

В Джорджтаун, Вашингтон, ще има представление на "Сирк дю Солей".

Сред знаменитостите, които ще участват във втората годишна Нощ на модата, са Брайън Адамс, Виктория Бекъм, Мери Джей Блайдж, Хайди Клум, Джесика Симпсън, Фарел Уилямс, Оскар Бланди, Том Форд, Каролина Ерера, Марк Джейкъбс, Дона Каран, Вера Уонг.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:18 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още