IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Rolling Stone пуска архивите си онлайн. Срещу заплащане

Този, който си плати, ще може да се потопи в 43-годишния архив на култовото издание

11:36 | 16.04.10 г.
Автор - снимка
Създател
Rolling Stone пуска архивите си онлайн. Срещу заплащане

За първи път култовото списание Rolling Stone кани читателите си на дълго и интересно пътуване в 43-годишните си архиви. Това ще стане чрез публикуването на пълни дигитални копия на публикуваните в изданието материали, достъпът до които обаче ще бъде платен.


 

В понеделник Rolling Stone ще представи новия дизайн на сайта си, като в него ще присъства платената секция архив. Според издателите плащането за съдържание е най-добрият начин за печелене на пари в интернет, пише АР.


 

Предвижда се по-голямата част от новата страница на Rolling Stone да бъде безплатна. Популярни материали като новини за това кой с кого се е разделил, галерии със снимки на популярни групи и т.н. ще останат безплатни. По-задълбочената част и пълния достъп до архива обаче ще бъдат платени.


 

Намеренията на Rolling Stone са едномесечен достъп да струва 3,95 долара, а едногодишен – 29,99 долара. Онлайн абонатите ще получават безплатно и хартиената версия на списанието, докато „нормалните“ абонати няма да имат пълен достъп в интернет.


 

До момента Rolling Stone никога не са публикували пълното си издание онлайн, а само са правили превюта на материалите от хартиения си вариант.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:12 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още