IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Данъчни облекчения за хора с мустаци

За това настоява обществена организация в САЩ, иска се данъчна отстъпка в размер на 250 долара

15:15 | 15.04.10 г.
Автор - снимка
Създател
Данъчни облекчения за хора с мустаци

Обществената организация, специализирала се в защита на правата на мустакатите американци, настоява тази група граждани на САЩ да ползва данъчни облекчения в размер на 250 долара, съобщи AP.


 

Авторите на инициативата - Джон Ютер, професор по данъчно облагане, и специалисти от американския Институт по мустаците - поясняват, че сумата от 250 долара годишно е нужна на мустакатите жители на страната, за да поддържат мустаците си.

С парите те ще могат да си купуват бръсначи, гребенчета, огледала, както и специален восък за придаване на форма на мустаците.


 

Според представители на института, единствената организация в света, изучаваща мустаците и защитаваща интересите на хората, които ги носят, съществуващата данъчна система подтиска желанието на американците да имат добре поддържани мустаци.

Не се споменава обаче нищо за разходите за приспособления и козметика за бръснене, които пък плащат хората без мустаци...

 

Американските граждани трябва да подадат данъчните си декларации най-късно до днес, 15 април.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:51 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още