IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новият бизнес на Винс Нийл

Музикантът придоби три самолета и ще започне да организира частни полети за ВИП клиенти

15:20 | 31.03.10 г.
Новият бизнес на Винс Нийл
Солистът на Motley Crüe Винс Нийл вече не е само рок звезда и композитор. От известно време насам музикантът може да бъде причислен към редиците на истинските магнати, а наскоро арсеналът от частен бизнес на талантливия творец нарасна с поредното му начинание.
 
Неотдавна той започна да развива дейност с производство и търговия на различни марки вино и текила, а наскоро разшири своята сфера от бизнес дейности със създаване на компания за въздушен превоз на частни клиенти с негови собствени самолети.
 
Началото на компанията Vince Neil Aviation, която се занимава с въздухоплаване, е било поставено с изграждането на терминала Signature Terminal в летището Маккаран в Лас Вегас, от където ще излитат машините с клиентите на Винс Нийл.
 
Музикантът разполага и със собствени летателни машини, в това число самолетите Hawker 700, Lear 35 и Gulfstream.
 
Интериорът на последния е украсен в рокендрол стил, а корпусът на самолета е изрисуван с ярък огненочервен пламък.
 
Джетовете ще бъдат използвани за кратки полети от Лас Вегас към други градове и обратно. За частни пътувания на ВИП клиенти Винс Нийл осигурява пилот и екипаж от няколко стюардеси на борда на летателното средство.

Кога се планира официалното откриване на авиоуслугата и колко ще струва удоволствието на всеки желаещ да полети с огнената перка в облаците, все още не е известно. 
 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:29 | 25.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още