IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Супер Мишел влезе в комикс отново

Първата дама на САЩ влезе в ролята на супергерой от комиксите за втори път

10:33 | 25.03.10 г.
Супер Мишел влезе в комикс отново
Тя може да се справи с наднорменото тегло на децата само с едно ядене. Способна е да осигури безопасността на олимпийските игри в Чикаго през 2016г.. Тя е – Супер Мишел.

Първата дама на САЩ е поредната известна дама от американската политика, която влезе в забавните страници на комиксите като супергерой. И то за втори път, съобщава CNBC.

Издателят на комикса за Мишел Обама е компанията Bluewater Production, което е специализирано в издаването на необичайни комикси и илюстровани романи.

Една от сериите комикси се казва „Женска сила“ (Female Force) и е посветена на Хилари Клинтън, Кондолиза Райс и съдията от върховния съд на САЩ Соня Сотомайор.

Комиксите са забавен бизнес. А дали има пазар за тях или не – това показват продажбите на Bluewater Production. Когато е пуснато първото издание на комикса с Мишел Обама през 2009г., книжката с картинки е била изкупена седмица преди да бъде пусната на пазара. Изданието се фокусира върху живота на Мишел Обама преди да стане първа дама на страната и да влезе в Белия дом.

В продължението, озаглавено „Женска сила: Мишел Обама: Година първа“ (Female Force: Michelle Obama: YEAR ONE), президентската съпруга е по-активна и се бори срещу проблемите на народа.

Робърт Шнакенберг, който описва историята на Мишел Обама в картинки, я представя на посещение при Кралицата на Англия, разказва за борбата й да осигури сигурността на хората на олимпийските игри в Чикаго през 2016г. и да помогне на децата да се справят с наднорменото си тегло.

Комиксът ще излезе на пазара на 26 март.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:30 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още