IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уорън Бъфет в ролята на Аксел Роуз

Милиардерът засне клип, в който се появява с татуировки и дрехи в рок стил, за да мотивира служителите си

11:15 | 19.03.10 г.
Уорън Бъфет в ролята на Аксел Роуз
Третият най-богат човек в света, американският милиардер Уорън Бъфет, намери нетрадиционен начин да мотивира служителите си от застрахователната компания Geico, част от холдинга му Berkshire Hataway. В кратък клип, качен на сайта на компанията и в YouTube, бизнесменът се появява татуиран, с дълга коса и кърпа бандана на главата (стилен аксесоар, който представлява неподплатена кърпа, увита около цялата глава).

Лентата е дълга две минути и половина и в нея са показани десетина служители, които пеят "Балада за гущера" заедно с марионетка на нощния гущер "геко", емблема на компанията, предава FP. Главният герой в клипа е 79-годишният Бъфет, който се показва в доста необичайна за него роля.

В началото камерата заснема профила му с дълги коси и кърпа на главата, като постепенно лицето му се появява по-ясно, като се показват и татуировките на ръцете му в стил Аксел Роуз, вокалистът на рокгрупата Guns N' Roses.

Миналата година Уорън Бъфет се снима във видеоклип на Geico, където се появи в ролята на диджей, който скречира винилова плоча, акомпанирайки рап парче в прослава на професионалното чувство на застрахователните служители.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:37 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още