IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайгър Уудс се връща в голфа през април

Играчът не се притеснява от конкуренцията и е уверен в добрата си форма

10:02 | 17.03.10 г.
Тайгър Уудс се връща в голфа през април
Американският голф играч Тайгър Уудс обяви, че възнамерява да се върне в големия спорт през април 2010 г., съобщи AFP.
 
Уудс ще открие сезона с турнира Augusta Masters, който стартира на 8 април. Спортистът заявява, че се чувства уверен в себе си и във формата, която е поддържал по време на няколкото месеца принудителен отпуск.
 
След автомобилна катастрофа в края на миналата година около Уудс се зароди скандал, свързан с многобройните му изневери и семейни проблеми. Стана ясно, че инцидентът е станал след бурен спор между спортиста и съпругата му - шведският модел Елин Нордегрен - по повод извънбрачна връзка на Уудс.

Скоро след катастрофата няколко жени обявиха, че са имали интимни отношения със суперзвездата.

Заради този скандал играчът загуби доверието на редица фирми, с които бе сключил договори за спонсорство и реклама. Звездата изгуби и доста пари от отлива на рекламни кампании, повечето от които отказаха да използва името и образа му. В резултат от вдигнатия шум Тайгър Уудс бе принуден да се подложи на лечение за сексуалната си зависимост.

 
"Подложих се на интензивен лечебен курс, който продължава вече два месеца, процедурата още не е приключила. Мога да се върна на игрището и конкуренцията не ме плаши, но в личния ми живот нещата са по-сложни“, казва Уудс.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:15 | 01.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още