IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бизнес с дух в бутилка

Жена от Нова Зеландия продаде два съда, в които твърди, че са затворени духовете на стар мъж и младо момиче

10:50 | 10.03.10 г.
Бизнес с дух в бутилка
Айви Уудбъри от Кристчърч, Нова Зеландия, проведе търг за духове, които обитавали къщата й. Жената съобщила в предаване на местната телевизия TVNZ, че е уловила духовете с помощта на екзорсистки сеанс, след като няколко месеца чувала странен шум и усещала чуждо присъствие в дома си. За сеанса тя платила близо 100 долара.

Жената сложила духовете в светена вода и ги разделила в два съда преди да реши да ги продаде на търг за 1 410 долара.

Сайтът, на който е обявена продажбата, е регистрирал повече от 200 хиляди посещения преди края на аукциона, който се е провел на осми март. Уудбъри е обяснила, че ще дари сумата от търга на благотворителна организация, занимаваща се със закрила на животни.

„Просто исках да се отърва от духовете, защото ме плашеха. Може обаче на някой да му хареса да ги има у дома си“, обяснява новозеландката.

Спечелилият търга е компания за производство на електронни цигари, която сега е обявила игра за идеи сред потребителите си какво да прави с духовете.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:31 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още