IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Афтърпарти на Елтън Джон събра 3,7 млн. долара

На вечеря и търг са били продадени вещи на певеца, снимка на Обама от колежанските му години и уроци по тенис при Агаси и Щефи Граф

15:50 | 09.03.10 г.
Афтърпарти на Елтън Джон събра 3,7 млн. долара
Само за няколко часа сър Елтън Джон е събрал впечатляващата сума от 3,7 млн. долара на традиционното си парти след церемонията по връчването на наградите "Оскар", съобщи Контактмюзик.

Певецът и партньорът му Дейвид Фърниш са посрещнали куп знаменитости, сред които Бети Уайт, Никол Ричи и Виктория Бекъм.

Елтън Джон за 18-и път организира парти след раздаването на най-престижните награди в киното, а събраните пари се предоставят на фондацията му в подкрепа на борбата срещу СПИН.

След пищната вечеря и след като са се насладили на изпълненията на Грейс Джоунс, гостите са били приканени да участват в търг.

Костюмът, който Елтън Джон е носил на церемонията по връчването на наградите "Грами" през януари, е продаден за 30 хил. долара. Часовник от личната му колекция е сменил собственика си за 90 хил. долара.

За снимка от колежанските години на президента на САЩ Барак Обама е платена сумата от 60 хил. долара. Частни уроци по тенис с Андре Агаси и Щефи Граф са продадени за 70 хил. долара.

Домакинът Елтън Джон е изтъргувал и едноседмичен престой в имението си в Ница, Франция, за 140 хил. долара.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:30 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още