IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Милионери на пазар в Истанбул

Лимузини, диаманти, рокли и скъпи мебели - няколко дни Истанбул предлага на богаташите възможност за пазаруване на луксозни стоки на едно място

15:42 | 06.03.10 г.
Автор - снимка
Създател
Милионери на пазар в Истанбул

Панаир на милионерите – това е събитието, което официално започна в четвъртък вечерта в Истанбул с амбициозната цел да събере за няколко дни на едно място богаташи от цял свят, които да се насладят на предлаганите им луксозни стоки и услуги.


 

Събитието бе открито с модно шоу, представящо колекцията Пролет-лято 2010 на Escada и продължава с презентации на скъпи лимузини, диамантени пръстени и други продукти, съобщават турски медии.


 

Според вестник Zaman най-ценният експонат на панаира е петкаратов диамант от базираната в Брюксел компания Michielsen Manufacturing & Co., представила общо около 20 свои продукта.


 

Inter Limousine, лидерът в сегмента на лимузините в страната от 1983 г., показва нови модели от различни луксозни превозни средства на цени от над 300 хил. евро.

Сред останалите експонати са обсипана с камъни Swarovski сватбена рокля на турски дизайнер и скъпи мебели от базираната в Истанбул Müze Mobilya, чиито клиенти са немалко луксозни хотели в Турция.


 

По информация на вестник Hürriyet сред най-активните купувачи на изложението е била съпругата на покойния президент на Индонезия Сукарно. Тя е пристигнала в петък на панаира и похарчила около 1,5 млн. долара, основно за бижута.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:00 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още