IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леглото на Наполеон попадна в къщата на Берлускони

Покупката на италианския премиер тъне в мистерия – говорители отрекоха да е ставала, а близки до семейството потвърждават информацията

09:21 | 26.02.10 г.
Леглото на Наполеон попадна в къщата на Берлускони
Италианският премиер Силвио Берлускони е купил легло, принадлежало на Наполеон Бонапарт, и е поискал то да бъде разширено, твърди антикварката Анамария Куатрини пред италианския седмичник за светски новини "Новела 2000" , съобщи вестник Daily Mail.

Берлускони купил леглото, което било с балдахин и орлови глави върху четирите колони, при посещение в магазина за антики на Куатрини, която била негова близка приятелка.

"Силвио ми е много скъп приятел. Познавам го от 25 години и се запознах с него, когато той дойде в магазина да търси бюро за вилата си. Той е редовен посетител", посочва Анамария Куатрини.

Тя уточнява, че е продала няколко антикварни мебели на италианския премиер.

Двамата поспорили заради желанието на Берлускони да разшири леглото. В един момент той дори се отказал от промяната в големината, като казал, че ще го даде на сина си. Куатрини не е пожелала да посочи цената на леглото.

Тайнственост витае около въпросната покупка. От канцеларията на Берлускони излязоха с декларация, че той не е купувал легло въпреки твърденията на г-жа Куатрини. От друга страна вестник "Джорнале", близък до семейство Берлускони, съобщи че покупката е предназначена за новата къща на премиера в Лесмо близо до Милано.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:30 | 02.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още