IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 хил. долара да идете на кино

Наградата ще получи онзи, който успее да изгледа с отворени очи до финалните надписи хорър на индийски режисьор

16:22 | 23.02.10 г.
10 хил. долара да идете на кино
Режисьор от Боливуд е отправил предизвикателство към феновете на хорър филмите - награда от 10 хил. долара за куражлията, който успее да изгледа новия му филм сам в кино до финалните надписи, предаде Reuters.

"Phoonk 2" е продължение на едноименната лента от 2008 г., заснета от Рам Гопал Варма. Филмът е разказ за зъл дух, който тероризира семейство.

“Всеки, който твърди, че не се плаши, да изгледа филма, ще бъде оставен сам в киносалона", е заявил Рам Гопал Варма на представянето на "Phoonk 2" в Мумбай.

Почитателят на киното, който приеме предизвикателството, ще бъде свързан със сърдечен монитор и ще бъде наблюдаван с камера, за да е сигурно, че през цялото време държи очите си отворени.

Това, което се случва в салона, ще бъде излъчвано на живо на голям екран извън киното. Ако успее да изгледа филма до финалните надписи, куражлията ще получи 500 хил. рупии /10 850 долара/.

Рам Гопал Варма отправи подобно предизвикателство и през 2008 г. преди излизането на екран на "Phoonk", но след това отмени надпреварата заради обвинения, че е нагласена.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:42 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още