IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Британците признаха американците за най-красивите хора

Част от славата на САЩ, като страна с красиви граждани, се дължи на холивудските величия, които присъстват в класации за привлекателни личности

15:14 | 17.02.10 г.
Британците признаха американците за най-красивите хора
По-голяма част от пътуващите по света британци смятат, че най-красивите хора на света живеят в САЩ.
 
Според изданието NewsLite тези резултати са в резултат на запитване, проведено сред пет хиляди души. На второ място в класацията на красавците са жителите на Бразилия, а трети - италианците.
 
На последно място в списъка на двадесетте държави с най-привлекателни граждани се нарежда Германия, след страни като  Австралия, Швеция, Англия, Испания, Индия, Франция, Канада, Мексико, Португалия и Уелс.
 
Представител на компанията OnePoll, която се е заела с организацията на проучването, обясни, че Съединените щати имат предимство, тъй като населението на страната надхвърля 300 милиона души.
 
За популяризирането на САЩ като страна с красиви хора роля играе и известността и успехът на холивудските звезди. Голяма част от тях редовно влизат в списъците на най-привлекателните хора в света. 
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:32 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още