IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мек мъх под краката

Еко килимче за баня помага не само на душата, но и на тялото да се почувства по-добре и по-здраво

09:16 | 22.01.10 г.
Мек мъх под краката
Швейцарският дизайнер от виетнамски произход Нгуен Ла Чан измисли доста оригинален аксесоар за баня Moss Rug или килим от мъх.
 
Този аксесоар напълно ще промени атмосферата в банята, добавяйки зеленина в интериора, замествайки саксийните растения и вазите с цветя, които не са удобна и често срещана декорация в мокрите помещения или баните.
 
Мъхнатото килимче е покрито със специална патентована пияна, която предпазва меката повърхност от гниене или повреда и поддържа банята свежа и чиста.
 
Когато стъпите върху подложката веднага след душ, получавате невероятно приятно усещане по краката. Насладата не е само за ума, но и за тялото – стъпването върху мъха е изключително полезено, защото активира определени точки върху ходилата и пръстите на краката и има изключително благоприятен ефект върху цялото тяло.
 
Мъхестото килимче ще излезе на пазара през първата половина на тази година на цена от 60 евро.
 
Появата на такъв килим е в подкрепа и на еко-тенденцията, според която не само човек трябва да се стреми да живее по-близо до природата, но и природата се превръща в неразделна част от човешкия живот.
 
След всичко казано до тук едва ли някой ще откаже да има мек килим от мъх в дома си и да си осигури докосване, което гали душата и тялото.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:53 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още