IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уолстрийт: Парите никога не спят

Лентата с главния герой Майкъл Дъглас в ролята на Гордън Геко ще се появи тази пролет по кината

11:17 | 20.01.10 г.
Уолстрийт: Парите никога не спят
Актьорът Майкъл Дъглас се завръща на екран с ролята на финансовия магнат Гордън Геко във време, когато Уолстрийт "изтупва праха" след най-лошата икономическа криза от десетилетия, предаде Reuters.

Преди повече от 20 години героят на Дъглас от филма "Уолстрийт" му донесе "Оскар" за най-добра мъжка роля, припомня агенцията. Тази пролет на екран ще излезе продължението на лентата, озаглавено "Уолстрийт: Парите никога не спят",
режисирано отново от Оливър Стоун, съобщават от компания "20th Century Fox".

"След продължителен престой в затвора Геко излиза на свобода и открива, че е аутсайдер в света, който навремето е управлявал. В опита си да поднови връзката с дъщеря си, той се съюзява с годеника й Джейкъб (Шиа Лабьоф), който започва да го възприема като баща. Джейкъб обаче научава по трудния начин, че Геко - непроменен манипулатор и играч, преследва нещо съвсем различно от изкупление", се казва в изявлението на компанията.

Във филма "Уолстрийт: Парите никога не спят" освен Майкъл Дъглас и Шиа Лабьоф зрителите ще видят още Джош Бролин, Кери Мълиган, Сюзън Сарандън и Франк Лангела. 
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:12 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още