IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Versace съкращават щат

Модната къща съкрати специалистът, който отговаряше за имиджа на компанията в САЩ

09:22 | 19.01.10 г.
Versace съкращават щат
След уволнението на главния PR-специалист от редиците на едноименната марка Karl Lagerfeld, действието бе последвано и от закриване на пресслужбата на Versace в Съединените щати.
 
Тежките условия, с които е принуден да се съобразява бизнесът, със сигурност са внесли смут в компанията и особено сред онези, които са загубили работата си. Онова обаче, което е лошо за едни, е добре дошло за други. След преструктурирането на модната къща има една агенция, която се облагодетелства от промените в ръководството на Versace – PR Consulting, чийто собственик Пиер Руже добави в дългия си списък с големи клиенти още едно име от модните среди.
 
Сред клиентите на агенцията са добре известни имена, колеги на Versace, като Balenciaga, Dries Van Noten, Jil Sander, Proenza Schouler и Narciso Rodriguez.
 
Донатела Версаче е наела тази агенция да работи с американската преса, както и да помага при изпълнението на други PR-дейности на модната къща. Организирането на събития и маркетингът обаче ще продължи да се ръководи директно от Versace, но не от клона на компанията в Ню Йорк, а от централата в Италия.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:30 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още