IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уудс вече няма да се вози безплатно

General Motors прекъсна договора си с голф играча, а колата, с която той катастрофира през ноември, ще бъде поправена и продадена

11:20 | 15.01.10 г.
Уудс вече няма да се вози безплатно
Тайгър Уудс вече няма да кара безплатно коли на General Motors, съобщи изданието USA Today.
 
До скоро голф играчът имаше рекламен договор с автомобилния гигант, според който Уудс бе рекламно лице на автомобилите и караше някои от моделите безплатно. Договорът обаче е с крайна дата 31 декември 2009 година, ето защо липсата на анекс за продължаването му не е задължително свързана с инцидента, който стана на 27-ми ноември на магистрала във Флорида, когато играчът катастрофира.

Редица компании не са продължили рекламните си договори с Уудс за тази година – сред тях са фирмата за луксозни часовници Tag Heuer и консултантската къща Accenture.

Според договора си с GM Уудс е запазил правото си да кара Buick и Cadillac безплатно като реклама за цялата 2009 година.
 
Колата, с която катастрофира майсторът на зеленото поле през ноември – Cadillac Escalade, ще бъде ремонтирана и от компанията планират да продадат. А за почитателите на аристократичната игра и най-вече на талантливия майстор на стика остава успокоението, че дори и без договор с GM Уудс със сигурност ще може да си позволи да се вози на някой от техните модели.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:15 | 31.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още