IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Състезание за младоженци

Спа курорт предлага на любителите на голфа да спечелят мечтаната сватба и меден месец на Хавай

12:14 | 07.01.10 г.
Състезание за младоженци
Ако обичате голфа и тъкмо планирате сватба, едно състезание вероятно ще привлече интереса ви. Става въпрос за предложение от спа курорт в Сан Антонио, Тексас, САЩ, който обяви конкурс с награден фонд 150 хил. долара. В него могат да участват младоженски двойки, които са добри в голф играта. Наградата за победителя ще бъде организиране на сватбения ден, на който булката и младоженецът могат да поканят 200 свои приятели и семействата си, както и включено сватбено пътешествие.

Записването продължава до края на януари. Всичко, което се изисква от двойките, е да посочат защо именно те трябва да спечелят състезанието и да направят сватбата си в курорта Мариот Сан Антонио Хил Кънтри, да изпратят снимка и да попълнят кратък тест, свързан с голфа. Шест двойки ще бъдат избрани на финала и ще имат шанса да се състезават една срещу друга на голф игрището на комплекса в началото на март 2010. Всяка двойка ще се състезава като един отбор в игра за девет дупки.
 
Тези, които спечелят надпреварата, ще вземат голямата награда – мечтаната сватба, за която ще спестят 150 хил. долара.
 
Датата, обявена за щастливото събитие, е предпоследният уикенд на май. Организаторите обещават да организират пищно събитие и да се заемат с всички подробности от поканите до дрехите и аранжирането на мястото.

Меденият месец за влюбените победители ще бъде в луксозен комплекс, част от веригата на организаторите, на Хаваите.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:54 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още