IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Огромен мултинационален мол в Канада

Търговският център ще съчетава визията на източните пазари с луксозните и лъскави бутици на западните марки

13:28 | 05.01.10 г.
Огромен мултинационален мол в Канада
Има хора, които явно вярват безрезервно в доброто икономическо бъдеще на Канада. Строителният предприемач Remington Group планира да построи в страната на кленовия сироп мултинационален търговски център върху 74 хил. квадратни метра търговска и хотелска площ. Комплексът ще се намира в Маркхам, северно от Торонто, и ще приютява над 360 магазина, съобщава изданието World Architecture News.
 
Новият търговски център ще обединява не само световните марки, но и типичния стил и визия за пазарите в източната част на света с този на луксозните западни бутици. Площите ще се отдават под наем като във всеки друг мол по света, но също така ще има опция за покупка.

Проектът за изграждане на търговския център е един от най-големите в Канада и ще включва 20-етажна хотелска част с 475 стаи и луксозни апартамента. Архитектурната форма на комплекса ще наподобява китайския символ ru-yi – талисман, който символизира богатството и доброто благосъстояние. Формата на талисмана е S-образна със стилизирана горна част под формата на гъба с объл край.

Сградата ще има гараж с 3 500 места, ще включва голям площад с капацитет 2000 души и водно съоръжение под формата на поточе, което ще се превръща в ледена пързалка през зимата.

Строежът на мола се очаква да започне през следващите две години.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:03 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още