IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Яхта под наем

Солени пръски и жарко слънце може да усетите на яхтата на Ричард Брансън за 88 хил. долара на седмица

16:27 | 04.01.10 г.
Яхта под наем
Искате да излезете в открито море на Карибите и да се почувствате като мега магнат на луксозна яхта? Тогава вероятно за вас е предложението на Ричард Брансън – основателят на конгломерата от над 350 компании Virgin Group, част от който е фирмата за космически екскурзии. От началото на февруари Брансън започва да отдава под наем 32-метровия си катамаран Nicker Belle, който може да е ваш за 88 хил. долара на седмица.

Плавателният съд е направен от карбон фибър и току що се завърна при собственика си след реновиране и ремонт, които отнеха две години в марина Азура в Австралия. Яхтата вдига 20 възела при вятър и платна и 18 възела ако се движи само на двигатели.

На борда могат да се съберат 10 пътника в четири апартамента, както и екипаж от осем души. Яхтата разполага и с голяма кабина за всекидневна, която може да се трансформира в още един двоен апартамент.

Катамаранът разполага с кино на открито и винена изба. Интериорът на каютите наподобява къща на плажа и е създаден изцяло по идея и поръчка на собственика на яхтата.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:35 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още