IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

MySky Aircraft започна да приема поръчки

Цената на евтините модели от второ поколение леки спортни самолети варира между 124 и 132 хил. долара

16:20 | 28.12.09 г.
MySky Aircraft започна да приема поръчки
MySky Aircraft Inc – създателите на второто поколение леки спортни самолети - обявиха началото на приемането на поръчки за новото си творение. Първите доставки на произвежданите модели се очакват през ноември 2010. Новият дизайн донякъде напомня на изтребител и ще бъде в състояние да развие скорост от 120 възела с обхват от 636 морски мили.
 
Основното оборудване на модела МS-1 Mentor включва стандартен преден панел, ярки светлини и страбоскопи (които произвеждат ярка светлина за разпознаване на летателното средство) на крилете. Цената на най-обикновените модели от този самолет са 124 500 долара. МS-1 Elite е оборудван с информационен център за полетна информация MySky на предните и задни панели, показатели на височина, магнитен компас, Garmin УКВ с интерком и приемник GTX 327. Най-ниската цена на МS-1 Elite е 132 500 долара.
 
Всеки от избраните модели може да се подобри и проектира по вкус и желание на клиента. За пример интериорът на един такъв самолет може да бъде тапициран с естествена кожа в розов цвят. 
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:47 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още