IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сейф за съхранение на ценности

Сейфът е на италианската фирма Bordogna Group и притежава не само здрав механизъм за защита, но и стилен външен дизайн

11:06 | 21.12.09 г.
Сейф за съхранение на ценности
Опазването на натрупаните средства е истинско главоболие за много богати хора. Особено за онези, които държат да пазят ценностите си у дома и да държат пари в брой за непредвидени ситуации.

На пазара се предлагат различни видове и модели сейфове, но за едни от най-надеждните се считат тези, които са направени от немски производители. Ако държите не само на здравината, но и на стилния дизайн на сейфа, на помощ идва една италианска фирма Bordogna Group, която предлага сейфа Zero3Zero. Както повечето подобни продукти Zero3Zero е абсолютно непромокаем и устойчив на температура, функционира с помощта на бутони без дисплей, а електронното заключване осигурява голяма надеждност. За удобство на клиентите има опция за регулиране на рафтове в сейфа на височина.

Но не само техническите характеристики са интересното на сейфа Zero3Zero. Външно той също изглежда достойно за предметите, които съхранява - стените му са покрити с парчета дърво, декорирани с венецианско стъкло и кожа. Това придава на кутията не само надеждност, но и красота в дома си. Цената на сейфа също е на ниво и възлиза на 6 750 000 долара. 
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:01 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още