IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Кадафи с неплатени сметки

Задължения в размер на 300 хил. евро натрупал Ал Саади Кадафи в италиански курорт

10:22 | 14.12.09 г.
Синът на Кадафи с неплатени сметки
Един от синовете на либийския лидер Муамар Кадафи, Ал Саади, задлъжня на хотел, намиращ се в италианския курорт Тигулио, с около 300 хил. евро, съобщи изданието Corriere della Sera. Във връзка с това хотелският мениджмънт се обърна към съда с молба да помогне за покриване на дължимата сума от сина на Кадафи.
 
Според управителя на хотела през лятото на 2007 година Ал Саади Кадафи е бил в Тигулио няколко пъти, като една от почивките му е продължила цял месец. Когато е дошло време да напусне хотела, синът на либийския лидер подписал сметката си и напуснал хотела без да плати.
 
Въпреки че не е платил за услугите си, хотелският персонал не се обезпокоил от този факт – парите за престоя му обикновено пристигали по сметката на хотела по-късно след напускането му. Не и този път обаче. Разходите в размер на 300 хил. евро така и не били изплатени.
 
Управителите на хотела са решили да не чакат повече сина на Муамар Кадафи да се сети сам за задължението си и са потърсили помощ от съда. Семейство Кадафи все още не е коментирало инцидента. 
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:50 | 02.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още