IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нестандартен подарък

Дамите с чувство за хумор вече могат да носят сутрешното си кафе в ... сутиена

12:37 | 30.11.09 г.
Нестандартен подарък
С наближаването на коледните и новогодишните празници все по-често си задаваме въпроса какъв оригинален подарък да купим на близките си. За жените с малък бюст и голямо чувство за хумор особено подходящ е предлаганият в Amazon.com сутиен WineRack Bra, който се пълни с вино.

Дамите със сигурност ще харесат този секси, нестандартен и все пак практичен сутиен, в който могат да носят 25 унции /1 унция - 28,3 грама/ течност по избор - вино, коктейли "Маргарита" или ирландско кафе.

На вид WineRack Bra по нищо не се различава от удобните спортни сутиени. Отвътре като подплънки се поставят две свързани помежду си полиуретанови торбички, към които е прикрепена огъваща се сламка. Така не само дамата, която носи сутиена, но и всички желаещи могат да отпиват от скритата вътре течност.

WineRack Bra се предлага в два размера - малък /32А - 36А/ и среден /34В - 38В/. Когато сутиенът е пълен, бюстът е с два размера по-голям. Жените не трябва се притесняват, че когато течността свърши, ще изглеждат плоски, защото WineRack Bra разполага и с приспособление за пълнене с въздух.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:20 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още