IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода в чая

Чаят обединява света на гурмето с достъпния лукс и модните тенденции във времена на криза

17:18 | 12.11.09 г.
Мода в чая
Висшата мода ще навлезе в чашките за чай, благодарение на компания от Сингапур, която ще създава колекции, отразяващи цветовете, уханията, вкусовете и модните тенденции на всеки сезон, съобщава Reuters.

Компанията TWG Tea е основана миналата година с цел да "изведе до нови висини на лукса" популярната напитка, обединявайки най-новите модни тенденции с традициите.

"Вдъхновение ще черпим от природата, сезоните, случващото се в модната индустрия и изобщо от всичко, което виждаме по време на пътуванията", казва управителят на TWG Tea Манодж Мурджани.

Подобно на модните къщи компанията вече работи над колекцията си есен/зима 2010 г. Пролетната колекция е готова и включва няколко вида зелен и черен чай. Водещото ухание в нея ще бъде на черешови цветчета, които цъфтят през пролетта в Япония, и на мускус.

"С вниманието ни към качеството на продуктите и към всеки отделен детайл искаме да предложим на хората достъпен лукс във времето на финансова криза", казва президентът на компания TWG Tea Таха Буябиб. 
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:05 | 02.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още