IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Наоми Кембъл изненада руския си приятел милиардер

Частен самолет, огромна торта и много романтика посрещнаха Доронин в Мароко

12:19 | 09.11.09 г.
Как Наоми Кембъл изненада руския си приятел милиардер
За рождения си ден руският милиардер Владислав Доронин – приятел на манекенката Наоми Кембъл и известен като руския Доналд Тръмп, беше изненадан от приятелката си с много щедър подарък. Супермоделът нае частен самолет, който да откара двойката в Мароко. Там рожденикът беше посрещнат от огромна торта със спортна украса - боксов ринг, спортни коли и космически ракети.

На следващият ден Черната перла и Доронин отлетели за Абу Даби и Танзания, където Номи има благотворителна мисия в Асоциацията на бялата лента. Организацията се бори за намаляване на смъртността при жените по време на бременност и раждане.

Владислав Доронин е руски предприемач, който не бе особено известен в медийните среди преди връзката си с манекенката. Занимава се предимно със строителство и развива бизнеса си в областта на недвижимите имоти.
 
Собственикът на състояние в размер на приблизително 2 млрд. долара започва дейността си през 90-те години с покупко-продажба на недвижими имоти, а в последствие открива фирма за строителство на луксозни и екстравагантни сгради, ресторанти и молове.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:02 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още