IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лагерфелд във всеки дом

Малка колекционерска фигурка ще бъде представена съвместно с Tokidoki и Karl Lagerfeld за почитателите на дизайнера

10:15 | 08.10.09 г.
Лагерфелд във всеки дом
Karl Lagerfeld, в сътрудничество с известния японския бранд Tokidoki, пуска колекция миниатюрни кукли Карл Лагерфелд.

Модистът признава „Много ме ласкае, че станах една от фигурките на Tokidoki. Този бранд ми харесва и съм щастлив, да бъда част от него.“

Джинсовата линия, която прослави дизайнера през есента на 2007 година, се оказа особено сполучлива и се превърна в модна класика. Тя е базирана на стилни силуети и предлага мъжки и женски джинсови облекла от премиум клас.
 
Съвместната работа на Lagerfeld и Tokidoki, които създадоха Mini Karl, обедини малките кукли с колекциите на Лагерфелд и неговия  игрив, магически и дори понякога шокиращ стил. Миниатюрните кукли са 25 см. високи и са решени в черен, бял и металически цвят с различни аксесоари.

Ограниченият тираж на колекцията е от 1000 броя и ще бъде пуснат за продажба в избрани магазини на Лагерфелд и Tokidoki в Ню Йорк, Милано и Лос Анджелис. Всяка фигурка ще има свой сертификат за уникалност. Първоначално цената на куклите ще бъде 129 евро.

През пролетта на 2010 година графична рисунка на фигурките ще украси и лимитираната серия за футболна екипировка на Karl Lagerfeld.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:56 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още