IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Футболисти в кухнята

Какво бихте очаквали от храна за 275 паунда, приготвена от Рууни, Гигс и Фърдинанд

12:42 | 05.10.09 г.
Футболисти в кухнята
Изглежда има здрава връзка, неизвестна до сега на повечето почитатели на футбола в Англия, между играта с топката и кулинарните умения. Най-известният лондонски готвач - Гордън Рамзи, притежаващ империя в размер на 60 млн. лири, също е бил част от футболния живот на страната, но след края на кариерата си се е насочил към готварското майсторство. Именно той организира сблъсъка на футбола с кухнята, за да покаже както на спортните запалянковци, така и на почитателите на вкусната храна, че дори две толкова различни неща като спорта и готвенето могат да имат нещо общо.

Трима играчи на Манчестър Юнайтед – Уейн Рууни, Райън Гигс и Рио Фърдинанд ще спретнат кулинарна надпревара в три кръга на 26 ноември тази година. Събитието ще се състои на футболния стадион Олд Трафорд в Манчестър, Англия и ще посрещне гостите, желаещи да изпитат уменията на играчите в кухнята, с шампанско. Готвачите ще се стараят да угодят на професионално жури, което ще отсъди кой се е справил най-добре със задачите.

Желаещите да опитат от храната, приготвена от футболистите, ще трябва да се разделят с 275 паунда.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:15 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още