IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата придобивка на Роман Абрамович

Руският милиардер и собственик на футболен клуб Челси обича да разполага с вещи от категорията „най“

15:05 | 23.09.09 г.
Новата придобивка на Роман Абрамович
Роман Абрамович е известен със страстта си към големите покупки. Както Investor Style писа наскоро, руският магнат се сдоби с една от най-големите яхти Eclipse на стойност 340 млн. евро. Сега бизнесменът отново изненадва с размаха си за пазаруване, поради новата си, още по-голяма придобивка.

Дали вече е факт или все още е в процес на преговори, на руския милиардер се приписва сделка за закупуване на част от Карибските острови – по-точно имение на острова Сент Бартелми на стойност 90 млн. долара.

Къщата гледа към плажа Governor и е с площ от 28 хектара, откривайки приказна гледка към океана. Част от екстрите в имението са тенис корт и басейн.

Предполага се, че новата придобивка на руския олигарх е вдъхновена от бременността на приятелката на Абрамович – Даря Жукова. Каквото и да си говорим по-добро място за летните ваканции на детето надали може да има.

Руският милиардер и собственик на футболен клуб Chelsea подари на приятелката си през миналата година и една от най-скъпите къщи в света – имението La Leopolda на Френската Ривиера, което беше оценено на 500 млн. долара.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:04 | 25.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още