IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романтика и лукс в Париж

Гостите на Париж ще могат да вечерят на 50 метра височина над градините на Тюйлери "само" срещу 924 евро

13:00 | 16.09.09 г.
Романтика и лукс в Париж
За пет дни в Париж онези, които разполагат с няколко стотин излишни евро в джоба си, могат да се насладят на най-доброто от френската кухня, докато седят на 50 метра над земята.
 
Цената на услугата е 924 евро на човек, за които гостите ще могат да похапват сьомга и трюфели, издигнати над градините на Тюйлери с прекрасна гледка към града. Храната ще бъде приготвена от най-добрите готвачи във френската столица, а цялата организация е дело на френско списание за лайфстайл и гурме.
 
Услугата не е предназначена само за почитателите на лукса. Голяма отстъпка е предвидена за посетителите на Френската федерация за редки болести – те ще плащат само по 100 евро за вечерята. „Мероприятието показва хуманността на френските готвачи и ние сме им изключително благодарни за този жест“, каза президентът на Федерацията Мари-Кристин Лопе.
 
В проекта са заети 12 готвачи, които ще покажат най-доброто от френската кулинария и ще приготвят над 550 ястия до края на събитието. За онези, които имат път към Париж или искат да отидат специално заради ексцентричното мероприятие, то ще се проведе от 18 до 22 септември.
 
За желаещите да вечерят под открито небе е подготвена голяма метална маса за 22 души, поставена на платформа и подсигурена с метални въжета. Покривът над масата, за който са окачени въжетата, е от дебело стъкло, а цялата платформа се повдига от кран. За осветлението отговарят няколко полилея, които висят от стъклени покрив.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:27 | 31.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още