IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лондонски стилен консултант

Хотел привлича гостите си с нова услуга – личен консултант, който ще придружава клиентите по магазините и ще им помага да оформят гардероба си

09:28 | 27.08.09 г.
Лондонски стилен консултант
Хотел Hyatt Regency London – The Churchill започна да предлага нова услуга на гостите си – личен имидж-консултант. За целта хотелът ще работи в сътрудничество с известната британска стилистка Джуан Блек.

Блек, която по-рано си е сътрудничила с Александър Маккуин, Кристиян Диор, Дона Каран и Ив Сен Лоран не само познава всички модни тайни на британската столица, но е и желана гостенка на светските мероприятия.

В рамките на новата услуга стилистът ще придружава госта по най-добрите магазини на града и ще му помага да подбере своя гардероб, който да подчертава индивидуалността на клиента. Помощта на консултанта е част от специален пакет услуги, който включва пребиваване в кралския апартамент на хотела и достъп до частна зона за отдих, където се предлагат континентални (европейски) закуски, чай, кафе и вечерни коктейли.
 
При настаняването си гостите биват посрещнати с кошница екзотични плодове и бутилка изискано вино Rose Krug. Като комплимент от хотела посетителите получават и ваучер за подаръци от лондонския магазин Selfridges на стойност 250 евро.

Този пакет от услуги е валиден от 01 юли до 30 декември 2009 година. Стойността му е 999 евро за нощувка.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:47 | 20.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още