IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бизнес и почивка в Дубай

Почивният комплекс Dubai Maritime City ще се сдобие с бизнес център върху 227 хектара изкуствен остров

12:21 | 26.08.09 г.
Бизнес и почивка в Дубай
Dubai Maritime City - първият в света комплекс, специално построен за любителите на морето и водните спортове, представи проект за бизнес център Maritime Centre. Този център, разположен на територията на изкуствен остров на площ 227 хектара, се явява централна точка на комплекса Dubai Maritime City.
 
Maritime Centre ще включва в себе си група от пет високи кули под названието „Гръцки кули“. В края на изкуствения остров ще е разположена и бреговата кула, в която, заради разкошната гледка, ще бъдат направени почивни апартаменти за туристите. На територията на центъра има пет звезден хотел и апартаменти премиум-лукс, които правят от това място уникално по своя характер в света заради лукса, разнообразието от услуги и съчетанието между бизнес удобства и възможност за почивка. И всичко това в няколко многоетажни сгради.
 
Maritime Centre е проектиран като съвременен бизнес парк, предлага всички видове услуги за деловия човек - зали за конференции, обзаведени с последни технически устройства, магазинчета, множество ресторанти, пешеходни и вело алеи.
 
„По света няма друго подобно място с такива размери, построено изцяло според критерии за природосъобразност. Всички възможни фактори, които могат да повлияят на развитието на проекта, внимателно са взети под внимание и са предприети необходимите мерки“, казва изпълнителният директор на Dubai Maritime City Амер Али в съобщение до медиите.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:04 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още