IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Позлатени мебели си поръча руско министерство

От Министерството на вътрешните работи са пуснали поръчка за позлатена мебел за над 750 хил. долара

16:06 | 19.08.09 г.
Позлатени мебели си поръча руско министерство

Министерството на вътрешните работи на Русия обяви конкурс за закупуване на предмети и мебели за собствени нужди с пари на правителството, съобщи в. Ведомости. Общата сума на поръчката е 24,4 млн. рубли, което е почти 756 хил. долара.


Документите за конкурса са поместени на сайта на правителството на 17 август. Министерството на вътрешните работи разделило предметите в три лота – един „мебели и предмети за интериора” и два с „офис мебели”.


Към офисната мебел е отнесено и „легло с ортопедичен матрак и табли”, направени от „масивно европейско черешово дърво” и декорирани с ръчно направена резба. В допълнение описанието включва изискването предната и крайна табла на леглото да са покрити с тънък слой злато 24 карата. От този вид легла министерството си е поръчало две бройки.


Към списъка с мебели са включени нощни шкафчета, два ниски шкафа, работни столове за кабинет и за столова и други. В поръчката на Министерството са упоменати общо около 5 хиляди предмета.

 

За място на доставка са посочени адресът на сградата на Министерството и допълнителен адрес, на който се намира сграда, в която се организират приеми от институцията. В непосредствена близост има и няколко частни вили.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:19 | 29.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още