IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Доналд Тръмп съчетава бизнеса с удоволствието

Не е това, което си мислите. Инвеститорът просто се впусна в нов бизнес

16:41 | 14.08.09 г.
Доналд Тръмп съчетава бизнеса с удоволствието

Доналд Тръмп не се нуждае от представяне, нито пък афинитетът му към манекенките. Магнатът намери начин да съчетае двете си слабости – бизнесът и моделите, създавайки собствена модна агенция Тръмп Модел Мениджмънт.


Макар да не е ясно каква част от дневните си бизнес ангажименти ще трябва да откаже Тръмп, за да може да се се заеме с агенцията, за никого не е тайна, че новото му амплоа ще му доставя голямо удоволствие – да интервюира манекенки, да разглежда портфолиата им и да подбира момичета за изискани модни дефилета на известни дизайнери.

 

Агенцията, която със сигурност ще бъде ръководена от Тръмп, има за цел да наема високо професионални манекенки с опит, които да участват в представянето на луксозни модни марки, бутикови модели на дрехи и ще работят с най-известните имена в бранша. Всяка от девойките, които е препоръчително да имат титла от конкурс за красота или да са дефилирали и друг път, ще заработва от 2 хил. до 20 хил. долара на ден, съобщава специализираният сайт Luxist.

 

Изискването за моделите, които ще бъдат допускани до конкурс след преглед на портфолиата им, е да са на възраст между 14 и 20 години и поне 180 см височина.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:25 | 20.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още