IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Луксозна бира ферментира в бутилката си

Английската кралица засега се оказва най-големият почитател на пивото, бутилка от което струва 40 евро

17:09 | 04.08.09 г.
Луксозна бира ферментира в бутилката си

Австралийският производител на бира Fosters затвърждава позициите си на пазара за луксозни малцови напитки, пускайки нова марка бира във високия ценови сегмент. Пивото струва 70 австралийски долара (40 евро), съобщава специализираното издание Luxist.

Бирата Crown Ambassdor Reserve Lager е вторият продукт на компанията, направен по специална технология, според която напитката ферментира вътре в самата бутилка от 750 мл за по-прецизен вкус. Не само напитката е специална, самата бутилка има дизайнерски вид с тъмно стъкло и форма на бутилка за шампанско.

Купувачите на бирата не трябва да мислят много за това дали няма да мине срокът й на годност, тъй като се оказва, че малцовата течност може да се съхранява цели 10 години без да се развали.


Предишният продукт, който беше представен минала година, пожъна голям успех на пазара, ето защо производителят предполага, че онези, които не са успели да се сдобият с една от пет хилядите бутилки, които бяха пуснати тогава, ще се възползват от новата серия бира.

 

Първите бутилки от двете серии бяха закупени от Кралицата на Англия за кралската изба.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:49 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още