IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Лятната почивка на известните французи

Къде избират да почиват френските знаменитости и колко далеч се опитват да избягат от феновете си

12:19 | 27.07.09 г.
Лятната почивка на известните французи
Почивките на френските знаменитости винаги са вълнували обикновените французи. Така че всяка година е традиция в горещите летни месеци френските издания да публикуват справка за ваканциите на най-големите имена в политиката, музиката или киното. Тази година френският сайт "Линтернот" не е забравил тази традиция.
 
Първото семейство на Франция Никола Саркози и Карла Бруни и това лято ще почиват през август за три седмици в семейното имение на първата дама. Вилата се намира на нос Негр, във Вар, и е с чуден изглед към Средиземно море. Имението е обградено от две кули и е на ръба на скала, вдадена в морето. Двойката впрочем ходи доста често там. Семейство Саркози беше забелязано във вилата на клана Бруни-Тедески на Първи май и за Великден тази година.
 
Екзотика и кокосови палми - това е декорът за лятната почивка на рокаджията Джони Холидей и младата му половинка Летисия. Двамата отмарят на вилата си в Свети Вартоломей, на Антилските острови. Къщата е на площ от 500 км метра. В нея семейство Холидей почива с двете си дъщери Жад и Джой.
 
Американският актьор Джони Деп и половинката му, френската певица Ванеса Паради тази година отново ще бягат по време на лятната си ваканция от папараците. За целта те ще се укрият на техния собствен остров Понд кей, който е част от Бахамските острови. Островчето е с площ от 14 хектара и се отличава с шестте си частни плажа, с лагуните си с тюркоазено синя вода и с кораловите си рифове. Джони и Ванеса прекарват ваканциите си там от 2004 г. насам. С тях неотлъчно са двете им деца Лили Роуз и Джак.
 
Летисия Каста ще прекара лятото си на остров Корсика, земята на нейното семейство. Като малка тя е прекарвала летните си ваканции винаги там. От няколко години бившата манекенка и настояща актриса си е купила имение в селцето Люмио, в северната част на острова и когато й се отдаде възможност, винаги отива да отдъхне там.
 
Провалилата се на президентските избори през 2007 г. кандидатка на френските социалисти Сеголен Роаял ще прекара лятото в къщата си в градчето Мужен, в Прованс. Градчето е разположено на хълмове, извисяващи се над Кан, и там с имоти разполагат много милиардери. От една година Роаял редува ваканциите си в къщата в Мужен с тези на бившия си житейски партньор и баща на децата й, социалистът Франсоа Оланд. Двамата се разделиха преди повече от година. През 2008 г. те се споразумяха да си поделят имението, като всеки един от тях има право на по един месец в него през лятото. 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:43 | 28.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още