IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Революция в Starbucks – откриват нощни заведения

Пилотен проект в Сиатъл ще предлага вино и бира на клиентите си, както и музика на живо

13:27 | 17.07.09 г.
Автор - снимка
Създател
Революция в Starbucks – откриват нощни заведения

Веригата от кафенета Starbucks ще направи опит да навлезе в нов пазарен сегмент, доста по-различен от традиционния за компанията. Според информация на CNN става дума за създаване на заведения, в които ще се предлага алкохол.


Очаква се в Сеатъл да бъде открито заведение, което да предлага на клиентите консумация на бира и вино, както и прояви като музика на живо и публични представяния на поезия.


Новото заведение ще се нарича 15th Avenue Coffee and Tea и няма да носи името на Starbucks.

Според предварителните планове работното време на заведенията ще продължава до късно. Ако проектът се окаже успешен, то се очаква Starbucks да премине по-активно към новия модел.


Говорителката на Starbucks обяви, че новото заведение, както и останалите, които евентуално ще бъдат създадени, ще предлагат еспресо напитки от традиционната гама, без обаче на тях да стои логото на компанията.


Пилотното заведение ще бъде открито на мястото на предишно кафене от веригата, което е било затворено заради тежката икономическа ситуация в САЩ.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:29 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още