IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Гира, комбинирана с будилник

Алармата на будилника не спира, докато полусъненият, но загрижен за добрата си форма човек не направи определен брой упражнения с гирата

10:50 | 13.07.09 г.
Автор - снимка
Създател
Гира, комбинирана с будилник

Последните проучвания показват, че талиите на американците все повече се разширяват и поради тази причина е важно всяка свободна минута да се използва за борба с излишните килограми. За целта компанията за практични и забавни продукти "Fred & Friends" предлага гира с аларма, съобщи сайтът Попгаджет.


Приспособлението, наречено SHAPE UP, има двойната функция на спортен уред и будилник. За разлика от обикновените аларми обаче, когато на сутринта гирата звънне в зададения час, звукът няма да спре, докато полусъненият, но загрижен за добрата си форма човек не направи определен брой упражнения с нея.


Създателите на SHAPE UP са помислили и за околната среда. Гирата с будилник се предлага в кутия, която може да бъде рециклирана. Приспособлението е подходящо и за подарък.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:23 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още