IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Търси се вещица. Заплата: 50 хил. паунда годишно

Ако магиите ви се удават и сте склонни да живеете в пещера в Англия, това е идеалната работна позиция за вас

11:41 | 09.07.09 г.
Автор - снимка
Създател
Търси се вещица. Заплата: 50 хил. паунда годишно

Ако искате да печелите по 50 хил. паунда на година, на позиция с гъвкаво работно време и без да е нужно да сте с бизнес костюм – можете да кандидатствате за наскоро овакантено работно място във Великобритания.

Става дума за туристическа атракция в югозападна Англия - известни сред местните жители пещери, където според легендата е живяла вещицата Ууки. През Средновековието тя била превърната в камък от абата на Гластънбъри, за да освободи селото от нейното проклятие.

Традиционно през годините местността се радва на туристически интерес, а грижещият се за атракцията наскоро е освободил работното си място заради настъпила пенсионна възраст.


По информация на Ройтерс за позицията вече са кандидатствали над 100 души. Който иска да се присъедини към тях, трябва да заяви, че е съгласен да живее в „обширна“ пещера, че може да се киска, че не е алергичен към котки. Кандидатите ще бъдат помолени да изпълнят „поредица от номера“, включително магии, по време на открит конкурс на 28 юли.


Кандидатът обаче не трябвало да бъде твърде страшен, като не е изрично указано дали се иска той да е мъж или жена.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:47 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още