IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Вижда ли бъдещето най-богатата жена в Израел?

Отговорът е да, но в буквалния смисъл. Банкерката обяви публично, че вижда бъдещи събития и чува гласове, но не се възползва от това, за да прави пари

15:44 | 22.06.09 г.
Автор - снимка
Създател
Вижда ли бъдещето най-богатата жена в Израел?

Шари Арисон, най-богатата жена в Израел, контролираща втората по големина банка в страната, заяви по време на телевизионно интервю, че получава съобщения от отвъдното, както и че вижда събития, преди те да са се случили.


От много години получавам съобщения, може да ги наречете трансмисии или съобщения. Виждам много неща, преди да са се случили“, е казала Арисон по израелския Канал 2 в събота, предава Ройтерс.


Очевидно имам дарбата да виждам напред във времето, не в смисъл да купувам и продавам, за да правя пари, но да водя света другаде“.


Шари Арисон и брат й дължат богатството си на наследство от баща им Тед Арисон, основал най-големия круизен оператор в света Carnival Corp. Тя е и акционер с контролиращ дял в Bank Hapoalim, като държи контролен пакет и в Housing and Construction – най-голямата строителна компания в Израел.


Има много хора, които получават съобщения по света. С мен това се случва посредством изображения, думи или в съня ми, по най-различни начини“, обяснява Арисон.


Бизнес дамата казва и че от две години получавала съобщения за икономическата криза и за това, че много хора ще полудеят. Тя обаче вярва, че светът ще се спаси.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:59 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още