IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Майката на Орландо Блум разпродава дрехите му

Дрехи на актьора, сандали и дори костюм за гмуркане, носени по време на филма „Властелинът на пръстените”, се предлагат на разпродажба

16:55 | 19.06.09 г.
Майката на Орландо Блум разпродава дрехите му

Разпродажба на дрехи организира Соня Коупланд-Блум, майката на актьора Орландо Блум. Тя е събрала дрехите на сина си, носени по време на заснемането на филмовата трилогия „Властелинът на пръстените“.

Самият Орландо Блум няма нищо против разпродажбата, защото парите от нея ще отидат за благотворителност, съобщава Telegraph.

 

Говорих със сина си и той много се зарадва на идеята, след като разбра, че парите ще отидат за благородна кауза”, казва госпожа Блум, която живее в Кент.

Някои от вещите са с колекционерска стойност - костюмът за гмуркане, с който е заснета сцената с Елиан Ууд в „Завръщането на краля”, и плакат с автографите на всички актьори от трилогията. Чифт марокански сандали и ботуши, които са част от облеклото на Блум по време на снимките на филма „Небесно царство”, допълват колекцията от вещи на актьора.

 

Фенове на Блум могат да се снабдят и с други лични неща като тенис и бадминтон ракети, които той е използвал като дете. Обувки Gucci, маратонки Puma, тениски и непромокаемо яке на Gap също са включени в разпродажбата.

Парите, събрани от благотворителния търг, ще бъдат разпределени и изпратени на няколко организации като UNESCO, New Marlow Theatre, организацията за борба с рака Odyssey и стипендия за UKC Music.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:44 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още